Skip to main content
info@fintresse.nl   |   038 250 00 14

Grip op groei

Grip op groei

Met meer grip op de cijfers krijg je grip op je bedrijfsgroei

Groeien doe je stap voor stap

Groei is merkbaar wanneer je bij jezelf opmerkt dat je vooral bezig wilt zijn met de juiste dingen. Je wilt aandacht kunnen geven aan je klanten, aan je personeel, aan ontwikkeling. Je hebt behoefte aan meer structuur, aan het optimaliseren van processen. En je zoekt naar manieren om zaken anders en beter te organiseren. Je wilt daarbij ook meer grip op je financiële situatie. Zodat je rekening kunt houden met kosten, belastingen en investeringen. Meer grip op je cijfers geeft je grip op de groei van je bedrijf.

Groei gaat niet alleen om omzet

Bij Fintresse kennen en herkennen we de verschillende groeifasen en behoeftes van ondernemers. We snappen dat de groei van je bedrijf niet alleen met omzet te maken heeft. Dat het ook om jou als ondernemer gaat. En dat groei automatisch komt met allerlei vragen en onzekerheden. Je moet beslissingen nemen, waarvan je niet precies weet hoe die gaan uitpakken. Kies je voor personeel? Wil je zaken uitbesteden? Groei betekent keuzes maken en vraagt om een goed inzicht in je cijfers. Je wilt passend en begrijpelijk advies en waar nodig de juiste ondersteuning.

Bij Fintresse houden we van groei-ondernemers. Ondernemers die hun bedrijf én hun cijfers serieus nemen. Die ons uitdagen de juiste financiële oplossingen te vinden en die toe zijn aan de volgende stap in hun onderneming.

Tarieven

Fintresse werkt op basis van uurtarieven die liggen tussen de € 65,= en € 100,=, exclusief btw. De aard en omvang van de werkzaamheden bepalen dit tarief. Daarom hebben we altijd een persoonlijk gesprek om te bekijken waar we je kunnen ondersteunen. Je ontvangt een op maat gemaakte offerte.

Op de dienstverlening zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Wil je weten wat Fintresse voor jouw groei kan betekenen?

Kom dan gewoon eens een kop koffie drinken.