Skip to main content
info@fintresse.nl   |   038 250 00 14

Wat werkt voor jou?

Wat werkt voor jou?

Werk online met ons

Niks moet, Twinfield mag

Bij Fintresse gebruiken we Twinfield voor de verwerking van klantadministraties. Ook jij kunt hier, als klant gebruik van maken. Dat mag. Dat moet niet.

Kies je voor Twinfield, dan bepaal jij welke onderdelen van je administratie je zelf wilt bijhouden. Zo’n online werkomgeving maakt de communicatie tussen jou en ons gemakkelijk. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Geen gedoe met back-ups en updates, dit gaat allemaal automatisch.

Voor Twinfield betaal je een vast bedrag per maand, wat afhangt van het type gebruiker.

Efficiency en gemak

Een efficiënt lopende administratie, die gemakkelijk bij te houden is. Dat is altijd het uitgangspunt. Wat dit voor jou inhoudt, hangt af van jouw bedrijf, werkwijze en je persoonlijke voorkeuren. Het programma Twinfield houdt goed rekening met de ontwikkeling van bedrijven en biedt uitgebreide mogelijkheden voor verdere automatisering. Uit te breiden op het moment dat dit voor jou passend is. Denk aan het elektronisch inlezen van bankafschriften, elektronisch factureren en inscannen van inkoopfacturen.

Wat wil jij?

Bij Fintresse kun je eigenlijk terecht met elk systeem. We hebben ervaring met het merendeel van de bekende boekhoudprogramma’s. Meer weten over Twinfield? Of juist over een ander systeem? Maak gewoon een afspraak. We helpen je graag verder.

Meer weten over Twinfield?

Of juist over een ander boekhoudsysteem? Kom gewoon eens langs. We zetten lekkere koffie!