Skip to main content
info@fintresse.nl   |   038 250 00 14

Zit je even zonder?

Zit je even zonder?

Tijdelijk of structurele ondersteuning

Problemen zijn er om op te lossen

Heb je plotseling geen financieel beheerder meer? Gaat je boekhoudster met zwangerschapsverlof? Wanneer de vaste medewerker ‘die altijd de cijfertjes en salarissen deed’ door omstandigheden  wegvallen t, sta je toch voor een probleem. Een nieuwe medewerker is er niet meteen of moet nog worden ingewerkt. Hoe zorg je ervoor dat de facturen worden bijgehouden? De BTW-aangiften doorlopen? De salarissen worden betaald? Zonder dat al dat werk bij jou op je bordje terecht komt?

Fintresse biedt dan oplossing. We zijn snel inzetbaar, thuis op alle financiële gebieden en kunnen je tijdelijk, maar ook langer, ondersteunen. Je weet je verzekerd dat alle noodzakelijke activiteiten gewoon doorgaan en jij of je medewerkers worden niet extra belast.

Vast en toch los

Misschien zoek je meer structurele ondersteuning bij je boekhouding. Voor het maken of inboeken van facturen, het maken van maandoverzichten of het verwerken van declaraties. Iemand die je adviseert en met je financiële koers meekijkt. Maar wat je niet wilt, is iemand in dienst nemen.

Ook daarvoor biedt Fintresse je verschillende mogelijkheden. Fintresse ondersteunt meerdere bedrijven als vaste financieel adviseur. Voor het bijhouden van de boekhouding, het verzorgen van aangiftes en rapportages. Het biedt jou het gemak van een vaste medewerker die je bedrijf kent, er wekelijks of maandelijks is en toch zonder personele verplichtingen. En heb je geen werkplek voor die vast-losse medewerker? Dan doen we het werk gewoon vanuit ons eigen kantoor.

Tarieven

Fintresse werkt op basis van uurtarieven die liggen tussen de € 65,= en € 100,=, exclusief btw. De aard en omvang van de werkzaamheden bepalen dit tarief. Daarom hebben we altijd een persoonlijk gesprek om te bekijken waar we je kunnen ondersteunen. Je ontvangt een op maat gemaakte offerte.

Op de dienstverlening zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Voorzie je een tijdelijk probleem?

Wil je weten wat Fintresse voor je kan doen? Kom dan gewoon eens een kop koffie drinken. Dan bespreken we de mogelijkheden. Mail naar info@fintresse.nl of maak hieronder meteen je afspraak.