Skip to main content
info@fintresse.nl   |   038 250 00 14

Guillaine, Monika, Klementine, Margriet

Guillaine, Monika, Klementine, Margriet

Ontmoet het team

Wie zijn wij

Sommige mensen zijn goed in tekst, ik in cijfers. Ik hou ervan. Om tot achter de komma de cijfers te laten kloppen. Maar ook om een uitdagende oplossing te vinden voor een financieel vraagstuk.

Cijfers, omzet, winst. Het zijn de belangrijkste onderdelen van je onderneming. De cijfers vertellen hoe goed het gaat. Of wat er beter kan. Ze vertellen je wat al jouw inspanningen in en aan je bedrijf hebben opgeleverd.
En toch is het voor veel ondernemers gedoe. Administratie, belasting, jaarcijfers. Omdat veel van die cijfers pas worden opgeleverd als het jaar al weer voorbij is. Omdat het van de belasting moet. Bij Fintresse draaien we dat graag om. Door de financiële cijfers om te zetten in informatie. Door zichtbaar te maken waar het efficiënter kan. Waar mogelijkheden liggen of waar bijsturing nodig is.

“We doen ‘de cijfertjes’, maar zien vooral de mens daarachter. Dat vraagt om wederzijds vertrouwen.”

“Sommige mensen zijn goed in tekst, ik in cijfers. Ik hou ervan. Om tot achter de komma de cijfers te laten kloppen. Maar ook om een uitdagende oplossing te vinden voor een financieel vraagstuk.”
Margriet Penning

Vertrouwen begint met wederzijdse interesse

Wil je weten wat Fintresse voor je kan doen? Kom dan eens persoonlijk kennismaken. Bij een kop koffie.

Monika

Guillaine

Margriet

Vertrouwen als basis

Fintresse staat niet alleen voor financiële interesse, maar voor de interesse in de mens achter de onderneming. Want uiteindelijk gaat het altijd om jou. Het huishoudboekje van je bedrijf heeft altijd raakvlakken met jou privé. En dat vraagt om vertrouwen. Dat snappen wij. Vertrouwen vormt dan ook de basis voor de samenwerking. Altijd.

Ondernemersmentaliteit

Mijn eigen basis legde ik door zo’n zeven jaar te werken op een accountantskantoor en vijf jaar in het bedrijfsleven. Werken met ondernemers, die verantwoordelijk zijn voor hun eigen groei en cijfers, geeft mij energie. Werkend vanuit mijn eigen bedrijf, weet ik als geen ander wat dat inhoudt: ondernemen. Het is uitdagend, spannend en soms gewoon lastig. Vanuit Fintresse doe ik niets liever dan ondernemers de weg te wijzen in hun cijfers. Zodat je dit niet meer als ‘gedoe’ ervaart, maar ‘bijna leuk’ gaat vinden!

Margriet Penning