Skip to main content
info@fintresse.nl   |   038 250 00 14

Team Fintresse

Team Fintresse

Hier staan wij voor

Vertrouwen is onze basis | De vijf kernwaarden van Fintresse

Betrouwbaar

We werken met vertrouwelijke, persoonlijke informatie. U mag erop vertrouwen dat we hier zorgvuldig mee omgaan.

Zorgvuldig

We zetten de puntjes graag op de i, werken nauwkeurig, zodat u niet onverwacht voor verrassingen komt te staan.

Toegankelijk

Wij zijn ondernemers, net als u. We houden van cijfers én van mensen. Gekke of domme vragen bestaan niet, we leggen het graag uit. En als het helpt, leggen we het gewoon nóg een keer uit.

Betrokken

Persoonlijke aandacht is onze kracht. We gaan voor een duurzame relatie met u en willen u graag beter leren kennen. Vanuit verbinding en vertrouwen werken aan de ontwikkeling van uw bedrijf.

Deskundig

We houden onze kennis up-to-date door het volgen van actuele ontwikkelingen en bijvoorbeeld trainingen. En zijn wij niet de juiste deskundige? Dan verwijzen we u graag naar een betrouwbare relatie binnen ons netwerk.

Oog voor cijfers én mensen

Wil je weten wat Fintresse voor je kan doen? Kom dan eens persoonlijk kennismaken. We zetten lekkere koffie, maar je kunt natuurlijk ook voor een kopje thee kiezen.

De 6e waarde

Als team voegen we daar graag een 6e waarde aan toe: gezelligheid. Een goede collegiale sfeer, waar we leren van onze fouten en aandacht houden voor elkaar. Met een gezonde dosis humor en af en toe een gezellig uitje of etentje. Een goede, verse kop koffie hoort daar ook bij!

Wat zeggen anderen?

In 2023 vroegen we klanten om Fintresse en Margriet Penning te beschrijven in drie woorden. Alle woorden kregen een plek in deze woordwolk.